Gally hulladék lerakása

A jelenlegi szokások szerint Kaba Város Önkormányzata lehetőséget biztosít a lakosságnak, hogy év közben az otthonukban keletkezett gally hulladékot a Kaba, Liget utca végén működő lerakóba kivigye és azt a későbbiekben az önkormányzat hasznosítja.

2022. április 11-től ez a begyűjtési mód változik.
A gally lerakóba történő szállítására továbbra is lehetőséget biztosít az önkormányzat, azonban már nem a Kaba, Liget utca végén található lerakóban, hanem a Rákóczi utcán lévő Dobozüzem területén.

A fentiekre tekintettel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022. április 11-től a lakosság az otthonában keletkezett gallyat munkanapokon 7:00-14:30 óra között a Dobozüzem területére hozhatja be.
A fagyökér, fatuskó további begyűjtése nem változik, azt a Liget utcai lerakóba kell szállítani.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a gally között föld, zöldhulladék a Dobozüzem területén nem rakható le, azt továbbra is a zöldhulladék lerakóba kell kivinni!

Önkormányzati gallybegyűjtés

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy gallybegyűjtést az önkormányzat 2022. november – december hónapban tervez. A lakosság a gallyat azonban az ezt megelőző időszakban is beszállíthatja a Kaba, Rákóczi utcán lévő Dobozüzembe.

Elhullott állatok elszállítása

Felhivjuk a lakosság figyelmét, hogy az állati hullák elszállítása a településen díjmentesen történik. Az állati hulla elszállítása megrendelhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán a 54/523-101 telefonszámon.

Törmeléklerakó telep

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a törmeléklerakó telep 2022. december 24. napjától 2023. január 2. napjáig zárva tart.

Skip to content