top
logo
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

FOTÓGALÉRIA

KABAI HÍRMONDÓ


Címlap Sport Egyesületek Griff Íjász Egyesület
Griff Íjász Egyesület PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. augusztus 04. szerda, 15:32

Kabai Griff Íjász Egyesület
Kaba, Mártírok u. 4.
Levelezési cím: Kaba Báthory u. 22.
E-mail címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldala: www.griffijaszegyesulet.hu
Telefon: 06-30/372-92-76
Elnök: Sipos Barna
Edző:Batíz Andor

Az egyesület megalakulása előtt az alapító tagok baráti társaságként íjászkodtak, majd 2008 júniusában elhatározták, hogy megalakítanak egy egyesületet, melyben a népszerűsítik ezt a sportágat és elődeink hagyományaira büszkén emlékezve, azokat továbbörökítse az utókor számára. Megalakuláskor célkitűzései között szerepelt a kabai lakosok szabadidősportjainak gyarapítása és a mai stresszes életben egy kis nyugalmat biztosító természet megismerését és az egyesület tagjainak a természet óvására való nevelése. Tevékenységük alapja a tradicionális íjászat. Egyesületként céljuk minél több sportrendezvény szervezése. A céljaik elérése érdekében bemutatókat, versenyeket szervez. A rendezvényeik bevételéből az egyesület működését és fejlesztését próbálják biztosítani. A bevételeik legnagyobb része a tagdíj befizetésekből adódik.

Céljuk, hogy az egyesület az íjászatot, mint sportot népszerűsítsék. A támogatásokat nem rövidéletű célok megvalósítására fordítjuk, hanem a sportolási körülmények megteremtésére minden korosztály számára, a gyermektől a felnőttig. Az elmúlt évek bizonyították, hogy nem járunk rossz úton. Sportegyesületnél fontos szerepet kap az utánpótlás nevelés. Már óvodás korban is elkezdődhet a gyerekek íjász oktatása. Ez szerény költségvetésünkből csak a tagok támogatásával valósulhatott meg. Edzőnk magas szintű szakmai munkát végez, ez mutatja, hogy tagjaink kitűnően szerepelnek a versenyeken. Mindegyik korosztály büszkélkedhet már sikerekkel, kiemelkedő eredményekkel. Legfontosabb feladatunknak tartjuk az utánpótlás nevelését. Csakis ez biztosíthatja hosszú távon az egyesület biztonságos, sikeres működését, hogy felnőtt csapatunk ismét sikereket érjen el, és városunk rangjához méltón szerepeljen. Ugyanakkor a gyerekekkel, fiatalokkal való foglalkozásnak, nem csak a sportsikerek elérése a célja, hanem, hogy mindegyikükből testileg, lelkileg, szellemileg egészséges felnőtt váljon. A jó eredmények mellett is megmaradt az egyesület tömegsport jellege.

A sporton túlmutató társadalmi jelentősége is van az egyesület munkájának. A gyerekek kis koruktól kezdve közösségben mozognak, egészségesebb életet élnek, életmódot sajátítanak el, kevésbé lesznek kitéve a káros szenvedélyek csábításának. Ezzel együtt nő a településünk lakosság-megtartó képessége, hiszen szélesedik a paletta, amelyről a családok választhatnak, amikor a szabadidő hasznos eltöltéséről, gyermekük neveléséről döntenek. Sőt a szülők, nagyszülők is megtalálják a sportolási lehetőséget. Fő támogatónk a város Önkormányzata. Többféle lehetőség áll azok rendelkezésére, akik támogatni szeretnék a csapatot, vagy reklámozni akarják cégüket, vállalkozásukat.Módosítás dátuma: 2015. május 20. szerda, 09:51
 

Sikeres pályázatok

Hirdetés

VENDÉGEK SZÁMA

Oldalainkat 58 vendég böngészi

bottom
top

bottom

KABA VÁROS HONLAPJA