Tisztelt Lakosság!

A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004. (X.20.) Kormányrendelet értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni. Kaba vonatkozásában az említett dokumentumokat a KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. végzi.

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a KTI elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó intézkedési tervek tervezetét, mely a Kabai Polgármesteri Hivatal földszint 1. sz. irodájában ügyfélfogadási időben megtekinthető. Az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatban észrevételeket is tehetnek, melynek határideje 2020. január 11. Az észrevételeket a Polgármesteri Hivatalba kell eljuttatni. A társadalmi egyeztetést követően a KTI a beérkezett vélemények figyelembevételével véglegesíti az intézkedési terveket.

Az intézkedési tervjavaslathoz kapcsolódó, a KTI által 2018-ban készített stratégiai zajtérképek az ugyelza.kti.hu/map linken keresztül bárki számára elérhetőek.

Megköszönve előre is együttműködésüket:
Szegi Emma
polgármester

A felhívás itt tölthető le.