Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Kaba Város Önkormányzata 2022. november 21-től december 2-ig a településen gallybegyűjtést végez.

  • 2022. november 21-től november 25-ig, 8-14 óra között a település azon területén, ahol a kommunális hulladék begyűjtése csütörtöki napon történik,
  • 2022. november 28-tól december 2-ig, 8-14 óra között a település azon területén, ahol a kommunális hulladék begyűjtése pénteki napon történik.

Kérjük a lakosságot, hogy a gallyat – amely más hulladékot, pl. zöldhulladékot nem tartalmazhat – az út melletti közterületre az adott begyűjtési időszak első napján 7 óráig úgy helyezze ki, hogy az a forgalmat ne akadályozza!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy egy utcában a begyűjtés csak egyszer történik. Akinek a begyűjtési időszak első napján nincs kihelyezve a gally hulladéka, azért későbbi időpontban már nem áll módunkban visszamenni.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a lakosság a Kaba, Rákóczi utca 138. alatti önkormányzati telephelyre (Dobozüzem) bármelyik napon 8-16 óra között saját maga is beszállíthatja a gallyhulladékot. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Liget utcai lerakóba gallyat már nem fogadunk.

Liget utcai lerakó

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy a Kaba, Liget utca végén található lerakó telep 2022. december 1. napjától 2023. február 28. napjáig minden héten csütörtöktől vasárnapig tart nyitva, 8-16 óra között. Felhívjuk azonban a lakosság figyelmét, hogy 2022. december 21 és 2023. január 8 között a lerakó zárva tart.
Amennyiben nagyobb mennyiségű törmelék kiszállítását tervezik (pl. lakóház bontás) a zárva tartási időszak alatt, előre egyeztetett időpontban a telepet az önkormányzat kinyitja. Előzetes egyeztetés a Polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán vagy a +36 (54) 523-101 telefonszámon lehetséges.

Skip to content