Kezdőlap » Impresszum

Impresszum

A honlap fenntartója:

Kaba Város Önkormányzata
4183 Kaba, Szabadság tér 1.

Elérhetőség:

Levelezési cím: 4183 Kaba, Szabadság tér 1.
Telefon: +36 (54) 523-101
Telefax: +36 (54) 522-013
Web: www.kaba.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat Kaba Város Önkormányzata kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Kaba város független weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Kaba Város Képviselő-testülete jogosult.

Kaba Város Önkormányzatának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Kaba Város Képviselő-testülete azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Kaba Város Önkormányzata fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse, továbbá nem tudja garantálni a kikapcsolódásban és, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Amennyiben további kérdése van weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségek valamelyikén!

Megszakítás