Kezdőlap » Város » Települési értéktár

Települési értéktár

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 33/2014. (II.20.) határozatával döntött a Kabai Települési Értéktár létrehozásáról, és megválasztotta a Kabai Települési Értéktár Bizottságot. A Kabai Települési Értéktár a Kaba területén fellelhető illetve, létrehozott nemzeti értékek adatait tartalmazó gyűjtemény lesz. Az adott nemzeti érték felvételét a Kabai Települési Értéktárba bárki kezdeményezheti a polgármesterhez címzett javaslatában, elektronikus vagy postai úton. A Települési Értéktárba felvett nemzeti értékek bekerülhetnek a Megyei Értéktárba, onnan a Magyar Értéktárba, következő lépcsőfokként a Hungaricumok Gyűjteményébe.

A bizottság és a város számára egyaránt fontos, és igen nagy jelentőséggel bír az, hogy a város lakóinak lehetőséget nyújtson abban, hogy a kérdést a saját szemszögükből vizsgálva, és javaslataikat elénk terjesztve a segítségünkre lehessenek egy különleges, valóban városunkra jellemző értéktár létrehozásában. Minden ötletet, véleményt, elképzelést örömmel várunk, és köszönettel fogadjuk együttműködési szándékukat, amelyet az alábbi szempontok figyelembevételével kérünk megtenni:

 • Javaslattételeiket az alábbiakban letölthető javaslattételi nyomtatvány kitöltésével tegyék meg!
 • Javaslattétel benyújtása postai úton: Szegi Emma polgármester részére, cím: 4183 Kaba, Szabadság tér 1.
 • Javaslattétel benyújtása elektronikus úton: a polgarmester@kaba.hu e-mail címre (A tárgymezőbe kérjük beírni: “Értéktár”!)

A bizottság minden javaslattevőt értesíteni fog a döntéséről. Bátran éljenek a javaslattétel lehetőségével!

Szegi Emma
polgármester

Bővebb információ

 • Polgármesteri hivatal titkársága: +36 (54) 460-313
 • Művelődési ház (Vágó Emese): +36 (54) 522-052

Cím
Települési értéktár 2020.08.28.
Települési értéktár 2019.01.24.
Települési értéktár 2019.01.24.

  Települési értéktárba felvett értékek

  Cím

   Skip to content